Manligt mode hösten 2018

Efter en helt magisk sommar så går vi mot hösten och vi får anledning att skriva om manligt mode för hösten 2018. Alla har vi olika tycke och smak och det finns alltid något som passar för den modemedvetne. Det finns butiker online som är värda ett besök för att se om något kan passa inför hösten.

Att hitta herrkläder har aldrig varit enklare än vad det är idag. Stayhard är en butik som fokusera på manligt mode och har mer än 250 varumärken att botanisera bland. Sedan starten 2005 så har det bara gått uppför för Stayhard, med kunden i fokus och ett brett utbud av bra kläder så är succén ett faktum. Nu närmar vi oss hösten och utbudet finns redan ute online för den modemedvetne att hitta. Klicka dig runt för att se vad hösten har att erbjuda. Passa även på att städa ur garderoben för att göra plats för lite nya trevliga plagg.

Det finns flera Hoods i olika färger kanske kan vara något som passar dig. Jeans fungerar alltid och tillsammans med en mönstrad skjorta så är du klar för kvällens festliga tillställning. Varför inte skaffa sig en rock från Tiger Of Sweden så är du redo för lite kyligare höstkvällar. Vill du få lite inspiration så kan vi tipsa om Martin Hanssons blogg på tidningen Café han skriver om de senaste trenderna inom herrmode och är tidningens moderedaktör. Det kommer fler och fler manliga modebloggare så håll ögonen öppna för mer inspiration.